این نشریه ادامه داده که از هم اکنون درباره فیلم های مسابقه نظر خواهد داد. نویسنده مطلب می افزاید: فیلمسازانی که تاکنون موفق به دریافت دو نخل طلا شده بودند، فرانسیس فورد کاپولا، شوهی ایمامورا، امیر کوستاریتزا، بیل آگوست، میشایل هانکه، روبن اوسلاند، کن لوچ، برادران داردن (ژان پییر و لوک) هستند، اما هنوز هیچکس سه بار نخل طلا بدست نیاورده است. برادران داردن همواره آثاری سیاسی اجتماعی می سازند، و آیا ژولیت بینوش رییس هیئت داوران به این نوع سینمای متعهد حساس خواهد بود؟
این دو برادر از سومین فیلم خود «قول» در سال ۱۹۹۶ که در بخش ۱۵ روزکارگردانان انتخاب شده بود تا به امروز ۱۰ فیلم شان در بخش مسابقه جشنواره کن بوده و توانستند جوایز بسیاری را درو کنند از جمله دو نخل طلا و همچنین جایزه بهترین سناریو، جایزه بزرگ کن، جایزه کارگردانی، جایزه هفتاد و پنجمین جشنواره، جایزه بهترین بازیگر زن و جایزه بازیگر مرد را نیز به دست آوردند.
این نشریه خلاصه داستان فیلم جدید داردنها را آورده است: پنج زن در بخش زایمان بیمارستان مستقر شده اند. این زنان امید دارند برای خود و فرزندانشان زندگی زیبایی بسازند.
اکثر بازیگران این اثر، جوانان ناشناس در زمینه بازیگری هستند که به فیلم نیرو و طراوت میدهد. برادران داردن تاکنون در فیلمهایشان موفق به کشف و معرفی بازیگرانی شده اند که بعدا مورد توجه همه قرار گرفتهاند.
نویسنده در ادامه اضافه می کند: این اثر لایق دریافت نخل طلا است.