- ورزش

افتتاحیه بدون آسیاییِ مدعی/ ایران در بازی نخست جام جهانی جایی ندارد

فیفا با انتشار جزئیات سیدبندی ۲۰۲۶ روشن کرد که دیدار افتتاحیه بین مکزیک و یکی از تیم‌های سید سوم برگزار می‌شود؛ گروهی که تیم ملی ایران در آن حضور ندارد و شانس بازی در افتتاحیه را از دست داده است. در عین حال احتمال هم‌گروهی ایران با میزبان همچنان وجود دارد.

 

 به نقل از همشهری آنلاین، قرعه‌کشی جام جهانی جمعه هفته آینده در سالن جان اف کندی شهر واشنگتن برگزار خواهد شد و همه در انتظار گروه‌بندی این رقابت‌ها و تعیین مسابقات هستند. با این حال روز گذشته فیفا سیدبندی مسابقات و نحوه برنامه بازی‌ها را اعلام کرد که تصویر واضح‌تری از بازی‌های احتمالی را به دست می‌دهد.

بر این اساس، اولین بازی جام جهانی تقابل بین مکزیک و A۲ خواهد بود. در توضیحات نیز آمده که A۲ نماینده سید سوم در گروه یک خواهد بود. به این ترتیب افتتاحیه جام جهانی بین میزبان و یک تیم از سید سوم خواهد بود.

در سید سوم تیم‌های نروژ، پاناما، مصر، الجزایر، اسکاتلند، پاراگوئه، تونس، ساحل عاج، ازبکستان، قطر، عربستان و آفریقای جنوبی حضور دارند.

در این بین پاناما به دلیل قاره مشترک با مکزیک احتمال حضور در این گروه را ندارد تا ۱۱ حریف احتمالی دیگر برای مکزیک در دیدار افتتاحیه معرفی شوند.

در این بین نام سه تیم آسیایی هم دیده می‌شود. قطر در دوره قبلی بازی افتتاحیه را با اکوادور برگزار کرد و شکست خورد و حالا شاید دوباره در دیدار نخست جام جهانی حاضر باشد.

اما به هر حال ایران قطعا در افتتاحیه جام جهانی حضور نخواهد داشت. اگر از سید سوم تیم آسیایی بیرون نیاید، ممکن است ایران با مکزیک همگروه شود.