دهکده گردشگری گلابر در شهرستان ایجرود زنجان روز چهارشنبه با حضور سیدرضا صالحی امیری وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی به بهره برداری رسید.
به گفته مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان زنجان، این مجموعه تفریحی و گردشگری با حجم سرمایه گذاری یک و نیم همت در محدوده ای به وسعت ۹۷۶ هکتار با ۱۶ هکتار مساحت تاسیساتی در کنار سد گلابر شهرستان ایجرود، طراحی و ساخته شده است.
سید میکاییل موسوی افزود: این مجموعه گردشگری دارای ۴۰ واحد اقامتی با زیربنای سه هزار و ۲۰۰ متر مربع است.
وی اظهار کرد: مساحت کل تاسیسات این مجموعه گردشگری نیز به ۶ هزار و ۵۰۰ متر مربع می رسد.
بازدید از بازار سنتی و تاریخی زنجان به عنوان طولانیترین بازار مسقف جهان و حضور در شورای اداری استان زنجان از دیگر برنامه های روز نخست سفر وزیر میراث فرهنگی به زنجان است.
حضور در شهرستان های مختلف استان زنجان از جمله شهرستان سلطانیه و بازدید از میراث جهانی گنبد سلطانیه و غار کتله خور در شهرستان خدابنده از برنامه های روز دوم سفر صالحی امیری در استان زنجان است.









