- فیلم و سینما

«امیر سماواتی» درگذشت

 

«امیر سماواتی» تهیه کننده پیشکسوت سینما و تلویزیون درگذشت.

امیر سمواتی تهیه‌کننده و کارگردان پیشکسوت سینما و تلویزیون امروز ۱۸ خرداد در بیمارستان مدرس درگذشت.

مرحوم سمواتی متولد سال ۱۳۳۸ هجری‌شمسی در همدان بود و به عنوان دانش‌آموخته رشته سینما و کارگردانی در سال ۱۳۶۶ از دانشگاه صدا و سیما در فاصله سال‌های ۱۳۶۰ تا ۱۳۸۰ تهیه‌کنندگی و کارگردانی سریال‌ها و برنامه تلویزیونی مختلفی را از خود به یادگار گذاشت.

فرید سماواتی در گفتگوی مهر با تأیید درگذشت پدرش امیر سماواتی تهیه‌کننده و کارگردان سینما و برنامه‌های تلویزیونی بیان کرد: دیشب ساعت ۱۱ شب قلب پدرم گرفت که به بیمارستان شهدای تجریش برده شد و از آنجا به بیمارستان مدرس منتقل شد.

وی که به سختی می‌توانست صحبت کند، ادامه داد: تا ساعت ۳ عصر در اتاق عمل بودند و عمل قلب انجام شد و امروز ۱۸ خرداد درگذشت.

تولید سریال‌ها و برنامه‌های تلویزیونی شاخصی همچون «مسابقه محله»، «ماجراهای آقای خیرخواه»، «همسایه‌های روبرو» و … و همچنین فیلم‌های سینمایی «دربند»، «پنج ستاره»، «با دیگران» و «ساکن طبقه وسط» و … از جمله مهم‌ترین فعالیت‌های این تهیه‌کننده در عرصه سینما و تلویزیون بوده است.

خبرگزاری سینماپرس درگذشت این تهیه‌کننده و کارگردان پیشکسوت سینما و تلویزیون را به خانواده و دوستان و همکاران ایشان تسلیت عرض می‌نماید.