- خارجی, غذا و دسر

روش درست کردن دسر پلمبیر

دسر پلمبیر، یک دسر خوشمزه فرانسوی با ترکیبی از میوه های ژله ای یا میوه های تازه و خصوصا آناناس است. ترکیب ژله و بستنی دسر پلمبیر، برای هوای گرم مناسب است. شما می توانید در قالب بزرگ و یکجا و یا در قالب های تک نفره و لیوان های مخصوص صرف دسر، منوط به سلیقه خود این دسر را تزیین کنید.
 
 دسر پلمبیر گردویی:
مواد لازم برای پلمبیر :
 آب سرد      نصف لیوان
 پودر ژلاتین     2/5 قاشق غذاخوری
 تخم مرغ      2 عدد
 شکر      5 قاشق غذاخوری
وانیل     نصف قاشق چایخوری
 شیر      1 لیوان
 خامه      200 گرم
 بستنی وانیلی      3 قاشق غذاخوری
پودر گردو     نصف پیمانه 
طرز تهیه پلمبیر گردویی :برای تهیه ی پلمبیر گردویی، ابتدا پودر ژلاتین را با آب سرد مخلوط کنید و روی بخار آب قرار بدهید تا به روش بنماری ذوب شود. سپس زرده و سفیده ی تخم مرغ را جدا کنید و سفیده را با 1 قاشق شکر خوب بزنید تا پفکی شود و از ظرف نریزد مابقی شکر را همراه وانیل به زرده اضافه کنید و مخلوط کنید.

اکنون 1 لیوان شیر را به مخلوط زده شده ی زرده اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا گرم شود. اجازه ندهید بجوشد فقط در حدی که گرم شود. سپس از روی حرارت بردارید و خامه و بستنی را با هم مخلوط کنید و به مخلوط زرده و شیر اضافه کنید.

سپس پودر ژلاتین را بریزید و در آخر سفیده ی زده شده را به مواد اضافه کنید و سپس پودر گردو را مخلوط کنید و داخل قالبتان بریزید و به مدت 6-8 ساعت داخل یخچال بگذارید تا کامل بگیرد سپس آن را در ظرف مورد نظر برگردانید.

حالا یک لیوان شیر به مخلوط زده اضافه کنید و بزارید روی حرارت تا گرم بشه فقط گرم بشه نجوشه بعد از روی حرارت بردارید و خامه صبحانه و بستنی رو باهم مخلوط کنید و به مخلوط زرده و شیر اضافه کنید و بعد هم پودر ژلاتین رو بریزید و در اخر سفیده ی زده شده رو به مواد اضافه کنید وبعد پودر گردو خوب مخلوط کنید توی قالبتون

* می توانید از مخلوط پودر گردو و پسته استفاده کنید پودر پسته اختیاری است.
 
دسر پلمبیر انبه :
طرز تهیه دسر پلمبیر,تهیه ی دسر پلمبیر انبه

مواد لازم برای تهیه پلمبیر انبه :
شیر     1 لیوان
بستنى وانیلى یا انبه ای     1 لیوان
خامه فرم گرفته     1 لیوان و نیم
ژله انبه     یک بسته
ژلاتین     1 قاشق غذاخوری
انبه خرد شده     1 عدد
مغزیجات در صورت تمایل     به مقدار لازم

(من از خلال بادام و کمى پودر پسته استفاده کردم اختیاری است.)

 
طرز تهیه پلمبیر انبه :

بستنى و خامه را از قبل بیرون بگذارید تا یخ آن باز شود. پودر ژله را با نصف لیوان آبجوش حل ‌کنید. پودر ژلاتین را روى نصف لیوان آب سرد بپاشید تا پفکی شود سپس بگذارید تا به روش بن ماری حل شود، بعد هر دوتا را بگذارید تا خنک شود.

خامه را فرم بدهید، بستنی، خامه، شیر، مغزیجات و انبه ی خرد شده را داخل یک ظرف با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند، بعد پودر ژله و ژلاتینی که خنک شده را به آن اضافه کنید و سریع هم بزنید تا مخلوط کاملا یکنواخت شود.

داخل قالب بریزید و در یخچال قرار بدهید. حدود 3-4 ساعت به آن زمان بدهید تا کامل بگیرد و بتوانید از قالب خارج کنید.

مواد لازم دسر تلمبیر آناناس :
 شیر      1 لیوان
 خامه فرم گرفته      1 لیوان
 بستنى      یک و نیم لیوان
 پودر ژله آناناس     1 بسته
 آب کمپوت آناناس     1 لیوان
 پودر ژلاتین      1 قاشق غذاخوری
 کمپوت آناناس     1 قوطى
 مغز بادام، پسته و گردو      مقدارى
بیسکویت نیمکوب شده     مقداری

 
طرز تهیه پلمبیر آناناس :
در مرحله اول بستنى و خامه را از فریزر بیرون بگذارید تا کمى نرم شود در این فاصله پودر ژله آناناس را با نصف لیوان آب کمپوت مخلوط کنید و بگذارید روى حرارت غیر مستقیم تا بن مارى شود و پودر ژلاتین را هم روى نصف لیوان دیگر آب کمپوت بپاشید و بعد از پفکى شدن آن را روی حرارت غیر مستقیم بن ماری کنید.

اکنون داخل یک کاسه شیر و بستنی و خامه را با هم مخلوط کنید و مغزیجات و تکه های آناناس را اضافه کنید و مخلوط کنید. (البته در این روش می توانید آناناس را حذف کنید)

بعد از خنک شدن ژله و ژلاتین هر دو را به مایع اضافه کنید و سریع هم بزنید اگر بیسکویت هم دوست دارید اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و آن ها را داخل ظرف مورد نظر و یا داخل قالب قرار بدهید سپس داخل یخچال به مدت 3-4 ساعت قرار بدهید و بعد آن را از قالب جدا کنید یا با همان ظرف سرو میل کنید.
 
نکاتی برای تهیه ی پلمبیر آناناس :

اگر آب کمپوتتان کم بود از آب سرد براى ژلاتین استفاده کنید.

اگه مقدار آب آناناس کم بود، می توانید نصف آن را آب سرد بریزد.

اگر ترشی آناناس را دوست ندارید می توانید به دسر شکر اضافه کنید.

فریده کریمی

دیدگاهتان را بنویسید