- ایرانی, غذا و دسر

طرز تهیه دویماج عصرانه تبریزی

دویماج یا دویمانج میان‌وعده اصیل تبریزی است که در اصل با نان اسکو کره محلی یا روغن حیوانی درست می‌شود.

امروز با دستور تهیه دویما سنتی با ما همراه باشید تا یک میان‌وعده خوشمزه و ساده درست کنید.

مواد لازم

نان اسکو   چهار عدد

کره   ۱۰۰ گرم

آب یا دوغ   حدودا یک لیوان

پنیر تبریز   ۲۰۰ گرم

گردو (خرد شده)   ۱۰ عدد

سبزیجات معطر یا یا تره، پیازچه به دلخواه   به مقدار لازم

 

طرز تهیه

مرحله اول

درون کاسه نان‌خشک (نان اسکو یا لواش خشک تبریزی) را در آن خرد کنید و کمی آن یا دوغ روی آن بپاشید و هم بزنید تا کمی نرم شود. نباید نان کاملا نرم شود همین که می تز شود کافی است پس زیاد آب نریزید.

مرحله دوم

پنیر را ریز خرد کنید و به ان اضافه کنید، کره را روی حرارت ملایم آب کنید و بعد به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید تا به همه قسمت‌ها برسد. سپس گردو را هم اضافه کنید و مجدد هم بزنید. اگر دوست داشته باشید می‌توانید سبزیجات معطر هم به آن اضافه و سرو کنید.

دویماج شما آماده است، می‌توانید آن را در وعده صبحانه، عصرانه یا افطار نوش جان کنید.

نکات

بعضی به دویماج پیاز داغ هم اضافه می‌کنند که این سلیقه‌ای و دلخواه است.

در بعضی مناطق بعد از مخلوط کردن مواد آن را با کمک دست فشرده و به صورت گلوله‌های گرد یا بیضی شکل درآورده و سرو می‌کنند.

 

فریده کریمی

دیدگاهتان را بنویسید