- خارجی, غذا و دسر

طرز تهیه روکر موز

 

پودر ژله موز ١ بسته/ پنیر خامه ای ٢٠٠ گرم/ شیر ٢ پیمانه/ موز نگینی خرد شده ٢ عدد/ شکر ١ پیمانه / گردو خرد شده ١/٢ پیمانه/ نشاسته ذرت ٣ ق س/چیپس شکلات ١/٢ پیمانه /تخم مرغ ١ عدد/ پودر ژلاتین ٣ ق س/ خامه معمولی ٢٠٠ گرماب١/٢پیمانه برای پودر ژلاتین

 

مرحله اول:

ابتدا ژله موز را طبق دستور روی بسته اماده کنید و در قالب مورد نظر بریزیداجازه بدید تا نیم بند بشه. پودر ژلاتین را روی ١/٢پیمانه اب بریزید وقتی حالت پفکی گرفت روی بخار کتری بذاریدتا شفاف بشه

مرحله دوم:

شیر و شکر و نشاسته را مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا شکر حل بشه ،تخم مرغ را با همزن دستی کمی میزنیم و به شیر اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم و اجازه میدیم مایع ریز ریز بجوشه و کمی غلیظ بشه مدام هم بزنید که ته نگیره حالا مایع ژلاتینی را اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم وقتی مایع غلظتی مثل فرنی پیدا کرد از روی حرارت برمیداریم و اجازه میدیم تا خنک بشه

مرحله سوم:
در ظرفی دیگه خامه و پنیر را مخلوط می کنیم و میزنیم تا یکدست بشه و بعد به مخلوط شیری اضافه می کنیم و موز نگینی و گردو و شکلات را به مواد اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم و روی ژله موز داخل نمیبندد

فریده کریمی

دیدگاهتان را بنویسید