پاستا پستو یک غذای کمکالری اما فوقالعاده شکمسیرکن است که محبوبیت جهانی دارد. این غذای لذیذ و خوشمزه برای قرارگرفتن در سفره رنگین ما، راه درازی را طی کرده است. بعید به نظر میرسد که طعم بینظیر پاستا پستو را یکبار امتحان کنید و از شیفتگان این غذای محبوب ایتالیایی نشوید.
باید در توصیف خوبیهای این غذا، ظاهر زیبای آن را هم اضافه کرد که به حق مصداق درستی از شعر شهریار است؛ آنجا که میگوید، “چشم از او، جلوه از او، ما چه حریفیم ای دل”. مزیت بزرگ پاستا پستو انعطافپذیری آن در هماهنگی با هر ذائقه و سلیقهایست.
اگر گیاهخوار هستید، اگر گوشتخوار هستید، اگر قصد تهیه یک غذای رژیمی را دارید و خلاصه اگر دوست دارید طعمی جدید را در برنامه غذایی خود تجربه کنید، پاستا پستو میتواند بهترین انتخاب باشد. در ادامه با ما همراه باشید تا با انواع روشهای مختلف طرز تهیه پاستا پستو آشنا شوید.
مواد اولیه در طرز تهیه پاستا پستو اصیل و خوشمزه
- پاستا ۲ پیمانه
- آب ۸ پیمانه
- نمک و فلفل بهمقدار لازم
- ریحان ۲ پیمانه
- دانه کاج ۱/۴ پیمانه
- روغن زیتون نصف پیمانه
- سیر ۲ حبه
- پنیر پارمیزان بهمقدار دلخواه
این مقدار از مواد اولیه در طرز تهیه پاستا پستو برای ۲ نفر مناسب است.
طرز تهیه پاستا پستو برای یک وعده سالم و کمکالری
- در گام اول یک قابلمه آب روی شعله بگذارید تا جوش بیاید. فراموش نکنید که به آب، نمک اضافه کنید تا پاستای شما خوشنمک باشد.
- تا زمان بهجوشآمدن آب، بیکار ننشینید و سس پستو را آماده کنید.
- ریحان، سیر، نمک، فلفل و دانه کاج از مواد اولیهایست که برای تهیه سس پستو به آن نیاز دارید. این مواد را با هم خوب میکس کنید و در مرحله آخر، روغن زیتون را بهشکل تدریجی به مواد میکسشده اضافه کنید تا خوب با هم ترکیب شوند.
- حالا احتمالا آب جوش آمده و لازم است پاستا را درون قابلمه بریزید. ۸ تا ۱۰ دقیقه به پاستا زمان دهید تا خوب پخته شود.
- حالا وقت آن رسیده است که پاستا را آبکش و به سس پستو اضافه کنید. توجه داشته باشید که برای هر نفر ۵ الی ۶ قاشق غذاخوری سس پاستا کافیست.
- در آخر پنیر پارمیزان را روی پاستا بریزید و نوش جان کنید.
آمادهسازی مواد اولیه حدود ۱۵ دقیقه و پخت نهایی پاستا ۸ تا ۱۰ دقیقه از شما زمان میگیرد. در نهایت شما میتوانید با صرف تنها ۲۵ دقیقه، صاحب غذایی خوشطعم و مغذی شوید.
طرز تهیه پاستا پستو با قارچ
این نوع از طرز تهیه پاستا پستو مناسب کسانیست که دنبال یک غذای کاملا رژیمی و کمکالری هستند. قارچ علاوهبر اینکه از کالری بسیار کمی برخوردار است، پروتئین بسیار زیادی دارد و از قدرتی جادویی در سیرکردن شکم بهرهمند است.
مواد اولیه در طرز تهیه پاستا پستو با قارچ
- پاستا ۲ پیمانه
- قارچ ۱/۴ پیمانه
- آب ۸ پیمانه
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- ریحان ۲ پیمانه
- گردو ۱/۴ پیمانه
- سیر ۴ حبه
- روغن زیتون نصف پیمانه
در طرز تهیه پاستا پستو با قارچ کافیست قارچها را در تابه روی حرارت قرار دهید تا آب آن خوب خشک شود و رنگی طلایی به خود گیرد. بعد از سرخشدن کامل قارچها، آن را با پاستای پختهشده و سس پستو مخلوط کنید. حالا این غذا آماده سروشدن است.
طرز تهیه پاستا پستو با مرغ گریل شده
اگر شما هم از آن دسته افرادی هستید که هیچ وعده غذایی را بدون گوشت، پشت سر نمیگذارند، این طرز تهیه پاستا پستو ویژه شماست.
مواد اولیه طرز تهیه پاستا پستو با مرغ
- پاستا ۲ پیمانه
- سینه مرغ ۱ عدد
- آب ۸ پیمانه
- نمک و فلفل بهمقدار لازم
- ریحان ۲ پیمانه
- دانه کاج ۱/۴ پیمانه
- سیر ۴ حبه
- روغن زیتون نصف پیمانه
- پنیر پارمیزان بهمیزان دلخواه
طرز تهیه پاستا پستو با مرغ
- ابتدا مرغ را با نمک و فلفل، یک قاشق غذاخوری روغن زیتون و دو حبه سیر، طعمدار کنید و به مدت ۱ ساعت داخل یخچال بگذارید.
- حالا مواد سس پستو را با هم میکس و در مرحله آخر بهتدریج روغن زیتون را اضافه کنید.
- بعد از اتمام یک ساعت، سینه مرغ را درون یک تابه برای گریلشدن قرار دهید.
- حالا نوبت آن رسیده است که قابلمه آب را روی شعله بگذارید و بهمحض جوشآمدن آب، پاستا را درون آن بریزید.
- بعد از ۸ تا ۱۰ دقیقه پاستا را آبکش و سس پستو را به آن اضافه کنید.
- در گام آخر مرغ گریلشده را بهشکل مکعبی برش بزنید و به مخلوط پاستا اضافه کنید. بعد از ریختن کمی پنیر پارمیزان روی پاستا میتوانید آن را نوش جان کنید.
نکات طلایی در طرز تهیه پاستا پستو
- در دستورالعمل پاستا پستو اصیل، دانه کاج ماده اصلی برای تهیه سس پستو است که طعمی بینظیر به این غذا میبخشد. اما شما در صورت عدم دسترسی به این ماده میتوانید از بادام، پسته یا گردو استفاده کنید.
- میزان درشتی یا ریزی بادام بستگی به ذائقه شما دارد.
- برای حفظ رنگ زیبای سبز سس پستو، چند قطره آبلیمو به آن اضافه کنید.
- معمولا ریحان تازه در تمام فصول یافت نمیشود؛ نگران نباشید شما میتوانید بهجای آن از جعفری یا ریحان خشک استفاده کنید.
- شما میتوانید بهجای روغن زیتون از هر روغن خوراکی گیاهی دیگر هم استفاده کنید اما بدانید که روغن زیتون بودار طعمی خاص به پاستا پستوی شما میبخشد.
- اگر دوست دارید که سس پستوی شما طعمی شبیه به سس آلفردو داشته باشد، میتوانید در مرحله آخر کمی به آن خامه اضافه کنید. میزان خامه اضافهشده نباید بیشتر از ۱/۴ فنجان باشد.
- مزیت قابل توجه در پاستا پستو این است که میتواند مطابق هر سلیقهای سرو شود. پس اگر به غذاهای دریایی علاقهمند هستید، میتوانید به کمک آشنایی با طرز تهیه پاستا خانگی فتوچینی با سس پستو و میگو، این غذا را مطابق ذائقه خود سرو کنید.
- اگر دوست دارید که از پاستا پستو یک غذای کاملا رژیمی بسازید، میتوانید کمی کلم بروکلی هم به آن اضافه کنید.
انصاف نیوز