- ایرانی, خارجی, غذا و دسر, ویژه

طرز تهیه چیزکیک هندوانه خوشمزه خانگی

چیزکیک دسر خوشمزه‌ای است که هم به صورت یخچالی و هم در فر تهیه می‌شود. چیزکیک هندوانه که در این دستور پخت آن را معرفی می‌کنیم از دو بخش چیزکیک ساده و سس هندوانه تشکیل شده است. این دسر با ظاهر جذاب و رنگارنگی که دارد انتخاب مناسبی برای پذیرایی از مهمانان در شب یلدا است. با استفاده از انواع پنیر‌های کم‌چرب چیزکیک هندوانه بسیار کم‌کالری و مناسب رژیم غذایی همه خواهد بود. این دسربه دلیل وجود پتاسیم و ویتامین C است، دسر مناسبی برای کودکان محسوب می‌شود.

 

پنیر خامه‌ای ۵۰۰تا ۶۰۰ گرم
بیسکوییت پتی‌بور(خرد‌شده):یک سوم پیمانه
پنیر خامه‌ای کم‌چرب۲۰۰گرم
شکر سفیدیک و نیم پیمانه
شیر کم‌چرب سه چهارم پیمانه
آب‌لیمو تازهیک چهارم پیمانه
اسپری روغن پخت و پزبه مقدار لازم
پوست لیمو(رنده شده)دو قاشق غذاخوری
عصاره وانیلدو قاشق چای‌خوری
مایع جایگزین تخم‌مرغیک و نیم پیمانه (معادل شش تخم‌مرغ)

مرحله اول

برای تهیه چیزکیک هندوانه ابتدا فر را با ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود.

مرحله دوم

یک قالب کمربندی با قطر ۲۵ سانتی‌متر انتخاب کرده و با روغن اسپری چرب کنید. بیسکوییت خرد شده را کف قالب کمربندی ریخته و محکم آن را صاف کنید به طوری‌که کامل پرس شود.

مرحله سوم

پنیر خامه‌ای و شکر را  در یک کاسه بزرگ ریخته و با هم‌زن برقی مخلوط کنید تا حالت کرم و یک‌دست به خود بگیرد.

مرحله چهارم

در این مرحله شیر کم‌چرب، آب لیموترش تازه، پوست لیموترش و عصاره وانیل را به مواد اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید. سپس جایگزین تخم‌مرغ را به چیزکیک اضافه کرده و با هم‌زن مخلوط کنید تا مواد کاملا با هم ترکیب شوند.

مرحله پنجم

مواد چیزکیک را در قالب کمربندی روی لایه بیسکوییتی بریزید.

مرحله ششم

برای پخت چیزکیک یک ماهیتابه بزرگ انتخاب کرده، داخل آن را تا نیمه آب بریزید و قالب کمربندی را به آهستگی درون آن قرار دهید، ماهیتابه را را در فر قرار دهید تا زمانی که چیزکیک سفت و کمی طلایی شود و سطح روی آن ترک بردارد. برای پخت کیک حدود یک ساعت و نیم زمان لازم است.

مرحله هفتم

قالب را از فر خارج کرده و آن را به مدت سه ساعت و یا بیشتر در یخچال قرار دهید.

مرحله هشتم

پس از تهیه چیزکیک به سراغ آماده‌سازی سس هندوانه می‌رویم. آب هندوانه، نشاسته ذرت، آب‌لیمو و شکر را در غذاساز ریخته و تا زمانی که کاملا نرم و یکدست شود با هم مخلوط کنید.

مرحله نهم

سس هندوانه را در یک قابلمه کوچک ریخته و آن را روی شعله متوسط قرار دهید تا بجوشد. پس از چند دقیقه سس غلیظ خواهد شد.

مرحله دهم

سس هندوانه را از روی گاز برداشته و در یخچال قرار دهید تا خنک شود. قبل از سرو چیزکیک هندوانه عصاره لیمو، هندوانه خرد شده را به سس اضافه کرده و با آن مخلوط کنید.

مرحله یازدهم

برای سرو چیزکیک هندوانه ابتدا چیزکیک را از قالب خارج کرده و یک لایه سس هندوانه روی آن بریزید.

دیدگاهتان را بنویسید