- ایرانی, خارجی, سلامت, غذا و دسر

طرز تهیه 11 نوشیدنی خنک مخصوص فصل تابستان

گرمای طاقت فرسای تابستان با نوشیدن شربت های خنک و دلچسب کم می شود. در این مقاله به معرفی چند نوشیدنی خنک که طرز تهیه بسیار ساده و آسانی دارند می پردازیم.

در ادامه با ما همراه باشید .

1. شربت سکنجبین و خیار

نوشیدنی خنک شربت سکنجبین و خیار

مواد لازم:

  • لیموترش  –     ۶ عدد
  • عرق نعنا    –    نصف پیمانه
  • شکر        –      حداقل نصف پیمانه
  • آب گاز دار و یا آب معمولی   –    ۳ پیمانه
  • قطعات یخ      –       به مقدار کافی

طرز تهیه:

عرق نعنا را به همراه لیموی پوست گرفته و شکر و خیار با پوست داخل مخلوط کن ریخته و حسابی مخلوط می کنیم. سپس مواد را داخل لیوان ریخته و آب و به میزان دلخواه سکنجبین به آن اضافه کنید. قطعات یخ برای سرد شدن نوشیدنی است.

2. نوشیدنی خنک آگوئا فرسکا خیار

نوشیدنی خنک آگوئا فرسکا خیار

مواد لازم:

  • خیار   –   4 عدد
  • نعناء یا ریحان   –  1 پیمانه
  • نمک  –   یک سوم قاشق چایخوری
  • لیمو ترش  –   1  عدد
  • یخ   –   3 پیمانه
  • آب   –   نیم پیمانه
  • شربت شکر(قند)

طرز تهیه:

شربت قند را به این صورت درست میکنند که میزان مساوی از آب و شکر( برای این دستور یک پیمانه از هرکدام کافی است) را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت آنقدر هم می زنیم تا کاملا شکر در آب حل شود. پس از حل شدن شکر، قابلمه را از روی حرارت برداشته و می گذاریم خنک شود.

خیار را پوست گرفته و در مخلوط کن با آب و نمک آنقدر مخلوط می کنیم تا له شود. نعناء و تکه های یخ را اضافه کرده و دوباره می زنیم تا کاملا یخ ها خرد شوند.آب لیمو ترش را گرفته و به همراه شربت قند خنک به مواد اضافه می کنیم.

 

3. شربت بهار نارنج

نوشیدنی خنک شربت بهار نارنج

مواد لازم:

  • عرق بهارنارنج  –   ۲ لیوان
  • شکر  –  ۵ لیوان
  • آب  –  ۳ لیوان
  • آبلیمو  –  یک قاشق سوپ خوری

طرز تهیه:

آب و عرق بهارنارنج و شکر را روی حرارت گذاشته و میگذاریم آنقدر بجوشد که قوام بیاید. غلظت شربت بهار نارنج کمی رقیق تر از شربت آلبالوست. حدود یک ربع قبل از قوام آمدن ، آبلیمو را اضافه کنید. شربت را در یخچال نگهداری کنید و هرزمان که نیاز دارید میتوانید این نوشیدنی خنک را با آب رقیق کرده و میل کنید.

4. یخ در بهشت اسپرسو

نوشیدنی خنک یخ در بهشت اسپرسو

مواد لازم:

  • اسپرسوی فوری     –       یک سوم فنجان
  • اب لیموی تازه       –     یک چهارم فنجان
  • شکر     –      سه چهارم فنجان

طرز تهیه:

شکر و 6 پیمانه آب را باهم مخلوط کرده و روی  حرارت می گذاریم تا به جوش آید.وقتی آب جوشید آن را از روی حرارت برداشته و اسپرسو را اضافه می کنیم. میگذاریم یک ربع استراحت کند. سپس مایع را صاف میکنیم و آب لیمو را به آن اضافه کرده و در فریزر قرار می دهیم. باید دو ساعت در فریزر بماند ولی هر نیم ساعت یکبار مخلوط را هم می زنیم و یخ های آن را خرد می کنیم.بعد از دو ساعت یخ در بهشت را با قاشق در کاسه ریخته و به کمک خامه آن را تزئین کنید. این نوشیدنی خنک عالی است. نوش جان

 

5. کوکتل هویج و پرتقال و زنجبیل

نوشیدنی خنک کوکتل هویج و پرتقال و زنجبیل

مواد لازم:

  • هویج   –   2 عدد
  • سیب(بزرگ)      نصف یک عدد
  • پرتقال     1 عدد
  • پودر زنجبیل          یک هشتم قاشق چایخوری

طرز تهیه:

آب هر سه میوه را گرفته، پودر زنجبیل را به آنها اضافه کرده و به صورت خنک سرو کنید. اگر عطر زنجبیل را دوست دارید می توانید از زنجبیل تازه کمک بگیرید. به این صورت که زنجبیل تازه را رنده کرده و به آب میوه ها اضافه کنید.

6. نوشیدنی خنک موهیتو

نوشیدنی موهیتو

مواد لازم:

  • لیمو  –   1 عدد
  • شکر  –   2 قاشق غذاخوری
  • آب گازدار(سودا)
  • برگ تازه نعنا

طرز تهیه:

یک سوم از لیمو را جدا کرده و به صورت کاملا کوچک و ریز خرد می کنیم.در یک لیوان لیموهای خرد شده و شکر و برگ های نعنا را ریخته و لیوان را از یخ پر میکنیم. سپس آب گازدار را داخل لیوان ریخته و خوب هم می زنیم. نوشیدنی خنک و خوشمزه شما آماده است. نوش جان

7.کوکتل انبه و توت فرنگی

نوشیدنی کوکتل انبه و توت فرنگی

مواد لازم:

  • توت فرنگی   –     5 عدد
  • آب انبه     –     نیم لیوان

طرز تهیه:

توت فرنگی ها را در فریزر می گذاریم تا یخ بزنند. سپس توت فرنگی یخ زده را با آب انبه سرد در مخلوط کن حسابی میکس می کنیم. نوشیدنی خنک و خوشمزه شما آماده سرو است. لذت ببرید.

 

8. اسموتی زردآلو

نوشیدنی اسموتی زردآلو

مواد لازم:

  • آب زردآلو     –   1 پیمانه
  • آب پرتقال     –       نیم پیمانه
  • موز    –     یک عدد

طرز تهیه:

موز را فریز کرده و سپس موز یخ زده را خرد می کنیم.آب زرد آلو را در فریزر گذاشته تا کمی یخ بزند. سپس آب زردآلو و آب پرتقال خنک را در مخلوط کن ریخته و و تکه های موز یخ زده را هم اضافه می کنیم.همه مواد را کاملا میکس کنید. اسموتی خوشمزه شما آماده است.

9. شربت بیدمشک

نوشیدنی شربت بیدمشک

مواد لازم:

  • عرق بید مشک    –   نیم کیلو
  • آب   –   نیم لیتر(2 لیوان)
  • شکر  –   1.5 کیلو

طرز تهیه:

در این دستور نوع خاصی از شربت بیدمشک با طعم و عطری فوق العاده را آموزش می دهیم. ابتدا شکر و آب را در قابلمه ریخته و روی حرارت متوسط می گذاریم تا قوام بیاید. اگر بر دیواره قابلمه شکرک دیدید نگران نباشید. وقتی شهد ما آماده شد عرق بید مشک را به آن اضافه می کنیم. شربت بیدمشک شما آماده است. با توجه به ذائقه و سلیقه خود می توانید به هر اندازه که نیاز دارید این شربت را با آب رقیق کرده و میل کنید. در صورت تمایل می توانید به شربتتان کمی گلاب یا زعفران آب کرده و یا هردوی آنها را به این نوشیدنی اضافه کنید.

10. شیر پسته

نوشیدنی خنک شیر پسته

مواد لازم:

  • شیر    –  1 کیلو
  • بستنی(وانیلی)    –  یک و نیم کیلو
  • موز  –   2 عدد
  • پودر پسته   –   6 قاشق غذاخوری
  • ثعلب  –   نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه:

بستنی و موز را داخل مخلوط کن ریخته و حسابی میکس می کنیم. شیر را که از قبل داخل فریز گذاشته ایم و یخ زده ، را به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم.زمانی که مواد کاملا باهم میکس شدند پودر ثعلب و پودر پسته را به آنها اضافه می کنیم و دوباره تا مخلوط شدن کامل مواد هم می زنیم. نوشیدنی خنک شیر پسته فوق العاده شما آماده شده است. میل کنید و لذت ببرید. نوش جان

 شیر پسته مخصوص

مواد لازم:

  • عسل   –   2 قاشق غذاخوری
  • بستنی (وانیلی)   –   200 گرم
  • شیر یخ زده    –   3 لیوان
  • مغز پسته   –   70 گرم

طرز تهیه:

تمامی مواد فوق را درون مخلوط کن ریخته و حسابی میکس کنید. زمانی که مواد به صورت مایع یک نواخت و یکدستی شد شیر پسته مخصوص شما آماده سرو است. طعمی فوق العاده را با این نوشیدنی خنک تجربه کنید.

11. سرکه انگبین یا سکنجبین

نوشیدنی خنک سرکه انگبین یا سکنجبین

مواد لازم:

  • سرکه    –   1 لیوان
  • آب    –    1 لیوان
  • عسل   –    2 لیوان
  • نعنا

طرز تهیه:

آب و سرکه را در قابلمه ریخته و روی حرارت متوسط میگذاریم. عسل را هم به این مواد اضافه کرده و زمانی که به نقطه جوش رسیدند حرارت زیر قابلمه را کم کرده و اجازه می دهیم تا قوام بیاید. حدودا زمانی که حجم مایه ما یک چهارم بشود قوام شربت مناسب است.

نعناء تازه همراه با ساقه که از قبل شسته ایم درون شربت قوام آمده قرار میدهیم. اجازه میدهیم نعناء درون این شربت چند ساعت بماند. پس از چند ساعت و زمانی که شربت کاملا سرد شد دسته های نعناء را از شربت بیرون آورده، آن را صاف میکنیم و برای نگهداری طولانی مدت در یخچال قرار میدهیم. برای مصرف این نوشیدنی را بسته با ضائقه خود با آب رقیق کنید.

 

فریده کریمی