عضو هیئت علمی دانشگاه سوره با اشاره به «هستی هوش مصنوعی در جهان انیمیشن» گفت: با وجود بسیاری از ابزارهای هوش مصنوعی قطعاً دنیای انیمیشن تغییر خواهد کرد و در این راستا باید آگاهی بیشتری نسبت به فناوریهای نوین پیدا کنیم.
پنجمین نشست علمی ششمین دوره «همایش سواد فضای مجازی» سهشنبه ۱۵ آبانماه با موضوع «هوش مصنوعی و هنر» به همت مرکز توسعه فرهنگ و هنر در فضای مجازی در دانشگاه سوره در حال برگزاری است
کیارش زندی، عضو هیئت علمی دانشگاه سوره درباره «هستی هوش مصنوعی در جهان انیمیشن» گفت: براساس آزمون تورینگ که در سال ۱۹۵۰ انجام شد، تاکنون ماشین نتوانسته جایگزین انسان شود. با توجه به اینکه هوش مصنوعی از سوی ریاضیدانها و در میانه قرن بیستم آغاز و پایهگذاری شد، همچنان بر سر این موضوع، چالش دارد.
وی افزود: هوش مصنوعی در سالهای اخیر تبدیل به نگرانی شد. البته در هر دوره از تاریخ که پدیدههای جدیدی را در عرصه فناوری میبینیم این نگرانیها بیشتر میشود. به طوری که در سال ۱۸۳۹ داگر همراه با فرهنگستان علوم فرانسه، اعلام کردند که فرایند عکاسی داگر به نتیجه رسیده است و بلوایی در میان نقاشان ایجاد شد.
زندی تصریح کرد: تفکر خلاق از جمله مهارتهایی است که موجب رشد جامعه میشود و این تفکر خلاق میتواند از طریق هوش مصنوعی، بیشتر تقویت شود. در واقع هوش مصنوعی از جمله پدیدههایی است که کار انسان را راحتتر میکند. زمانی که همه درگیر زندگی اتوماتیک هستند، کسی خلاق است که بتواند زنجیر محدودیتها را بشکند و چیزی را ببیند که دیگران نمیبینند.
وی در ادامه بیان کرد: زیست ما به واسطه هوش مصنوعی و فناوریهای نوین تغییر کرده و جهانگیری کرونا نیز به آن شتاب بیشتری داد. امروز به واسطه ابزارهای هوش مصنوعی یک کارگر ساختمانی ویدئو وایرال میسازد و اینجاست که احساس میکنیم از بسیاری عقب هستیم.
زندی تأکید کرد: با وجود بسیاری از ابزارهای هوش مصنوعی قطعاً دنیای انیمیشن تغییر خواهد کرد و در این راستا باید آگاهی بیشتری نسبت به فناوریهای نوین پیدا کنیم.