- اجتماعی

هیچ فرد تحت پوشش کمیته امداد بدون مسکن در روستاهای البرز وجود ندارد

در دیدار با امام جمعه کرج مطرح شد:هیچ فرد تحت پوشش کمیته امداد بدون مسکن در روستاهای استان وجود ندارد.

به گزارش روابط عمومی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان البرز، مهندس محمدی مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان در دیدار با آیت الله حسینی همدانی امام جمعه کرج به تفاهم‌نامه های مختلف با بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی(ره) اشاره کرد و گفت: با اقدامات انجام شده برای مددجویان این دو نهاد مانند بیماران پروانه ای هیچ تحت پوشش کمیته امدادی دیگری در روستاهای استان فاقد مسکن وجود ندارد.

وی به افزایش تسهیلات مسکن روستایی از ۳۵۰ میلیون به ۴۰۰ میلیون تومان در سال جدید نیز اشاره کرد و گفت: تسهیلات روستایی در روستاها به قدری موفقیت آمیز بوده که این طرح در شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت نیز اجرایی شد.

وی افزود: نرخ بهره ۵ درصدی، بازپرداخت ۲۰ ساله و ضمانتنامه زنجیره‌ای، این امکان را برای روستاییان مهیا کرده که به راحتی بازسازی و بهسازی منازل خود را انجام دهند.