به گزارش اداره کل روابط عمومی و امور بینالملل کانون، این کارگاههای آموزشی از روز ۱۸ تا ۲۰ آذر ۱۴۰۳ برگزار خواهد شد و برای حضور در این کارگاهها ثبتنام فراگیران از سوی کارشناس آموزش و پژوهش از طریق سامانه مدیریت یکپارچه آموزش امکانپذیر است.
براساس این خبر وحید خسروی، اسدالله شکرانه، محمد میرکیانی، مهرداد کاووسی، الهام دارابی و سعید مجیدی مدرسان این کارگاه هستند.
کارگاه «کارگردانی در قصهگویی» با حضور وحید خسروی با سرفصلهای شناخت محیط اجرا، مدیریت زمان، طراحی و مدیریت صحنه، طراحی ریتم و حرکت در قصه براساس شخصیتها، ساعت ۸:۳۰ تا ۹:۳۰ روز یکشنبه ۱۸ آذر برگزار میشود.
سپس کارگاه دیگری در همین روز ساعت ۱۰ تا ۱۲ با عنوان «اصول قصهگویی» با حضور اسدالله شکرانه و با محورهای شناخت ویژگیهای فردی، تعامل با مخاطب، آشنایی با زبان دوم در قصه، آشنایی با ابزار و آکسسوار، کارکرد زبان بدن، آشنایی با ظرفیت وجودی، انتخاب قصههای دارای نگاه و زاویه دید جدید و توجه به عنصر طنز، ایمان و امیدآفرینی، برگزار خواهد شد.
روز دوشنبه ۱۹ آذر نیز ساعت ۸:۳۰ تا ۹:۴۵ کارگاه «محتوا و قصه» با حضور محمد میرکیانی و با سرفصلهای شناخت و انتخاب قصه، پرداخت قصه، روخوانی صحیح، حواس شناخت مخاطب، تصویرسازی، ورود و خروج از قصه روز، تناسب قصه با ارزشهای اخلاقی، انسانی و هنجارهای اجتماعی برپا میشود.
مهرداد کاووسی نیز در همین روز ساعت ۱۰:۱۵ تا ۱۲ کارگاه «داوری قصههای آیینی سنتی» را با سرفصلهای استفاده صحیح از ابزار نقالی، پوشش در قصههای آیینی، خوانش صحیح اشعار، آشنایی و شناخت نسخههای نقالی، پردهخوانی و… برگزار میکند.
الهام دارابی نیز روز سهشنبه ۲۰ آذر از ساعت ۹ تا ۱۰ صبح به موضوع «اصول داوری قصهگویی» با سرفصلهای بایدها و نبایدهای داوری، نکتههای اجرایی و عملیاتی داوری میپردازد.
«فن بیان» نیز عنوان کارگاه سعید مجیدی است که ساعت ۱۰:۳۰ تا ۱۲:۳۰ همین روز با سرفصلهای بهداشت صدا، تسلط بر صدا و صداسازی، استفاده از مهارتهای کلامی، مدیریت سرعت کلام، آشنایی با ریتم، فرازبان و فن بیان، استفاده از عناصر زنجیری و زبرزنجیری گفتار برگزار میشود.
پس از برگزاری کارگاه فیلم آن در بخش کتابخانه الکترونیکی سامانه مدیریت یکپارچه ایده بارگذاری خواهد شد تا شرایط بهرهبرداری محتوایی برای سایر علاقهمندان که فرصت حضور در نشست را نداشتهاند؛ فراهم شود.
شرکتکنندگان در کارگاه آموزشی داوران و رابطان بیستوششمین جشنواره بینالمللی قصهگویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان میتوانند از طریق نشانی live.kpf.ir/ch/farhang در این برنامه حضور پیدا کنند.
همچنین فراگیران برای رفع مشکلات در مورد دسترسی و تکمیل پرسشنامه ارزیابی میتوانند با کارشناس آموزش و پژوهش استان هماهنگیهای لازم را داشته باشند و در صورت وجود هرگونه سوال در مورد فرآیند اجرای کارگاه با واحد کارشناسی اجرای دورههای آموزشی با شمارههای ۰۲۱۸۸۹۷۱۳۵۸ و ۰۲۱۸۸۹۷۱۳۲۷ و فراگیران با واحد کارشناسی آموزش و پژوهش استان خود تماس بگیرند.
بیستوششمین جشنواره بینالمللی قصهگویی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با شعار «راز قصهها، ساز زندگی است» با محوریت حمایت و پشتیبانی از کودکان مظلوم فلسطین، غزه و لبنان ۲۷ تا ۳۰ بهمن ۱۴۰۳ در شهر یزد برگزار میشود.