پنیر بخش مهمی از سنت آشپزی ترکیه است. مردم صبح زود هنگام صبحانه شروع به خوردن پنیر می کنند ، جایی که معمولاً بین 1 تا 3 نوع پنیر مصرف می شود.
ناهار غالباً یک وعده غذایی دلچسب است که در آن پنیر به احتمال زیاد بخشی از یک سنت غذا است ، مانند ساندویچ پنیر کبابی با پنیر کاشار ، و شام اغلب به غذاهای دیگر با پنیر مخلوط یا رنده شده در بالا تبدیل می شود.
اما در حالی که این امر به طور کلی در مورد اروپا نیز صادق است ، آنچه Türkiye را از همتایان اروپایی خود جدا می کند نه تنها انواع پنیرها ، بلکه طعم ها و انواع آن است. پایه پنیرهای ترکی پنیر سفید است که انواع و روشهای بیشماری برای تهیه آن وجود دارد. در ایران ، ما تمایل داریم به همه این پنیرها پنیرهای فتا بگوئیم و کامهای خارجی برای چشیدن طعم های مختلف استفاده نمی شوند.
البته این امر طعم همه آنها را بسیار سرگرم کننده تر می کند – بنابراین اجازه دهید انواع پنیرهای موجود در ترکیه را به شما نشان دهیم!
بیاز پنیر (پنیر سفید)
در حالی که در رژیم های غربی ، “پنیر فتا” تمایل به طعم نسبتاً استاندارد دارد ، پنیرهای سفید طعم های متنوعی در ترکیه دارند. آنها می توانند از شیر گاو ، گوسفند یا بز تهیه شوند ، می توانند سفت یا نرم باشند و همچنین می توانند از شیر کامل یا نصف آن تهیه شوند. این غذای اصلی اصلی صبحانه سنتی ترکی است ، اما غذای اصلی نسبتاً بزرگی است و غالباً به تنهایی خورده می شود.
این غذا در شیرینی بریک و سایر محصولات پخته شده ، در سالاد و موارد دیگر قرار می گیرد. Ezine در Çanakkale یا به طور گسترده تر در منطقه تریس ، وطن پنیر سفید محسوب می شود. این طعم غنی با نت های خامه ای دارد که به آن کمک می کند تقریباً با هر چیزی و همه چیز هماهنگ شود. در هر پنیر فروشی می توانید تقریباً انواع پنیر سفید را که می خواهید با یادداشت های طعم و مزه مختلف سفارش دهید ، اما اگر مجبورید یکی را امتحان کنید ، تهیه آن به عنوان پنیر سفید Ezine به اندازه هر چیز دیگری شرط بندی خوبی است.
پنیر میهالیک Mihalıç | از منطقه Balıkesir بورسا
این پنیر یک پنیر قدیمی است و ریشه در امپراتوری عثمانی دارد . بر خلاف پنیر سفید ، تولید آن واقعاً به چند منطقه از کشور محدود می شود می توانید در دبی نیز این پنیر را در مغازه ها کشور امارات و شهر دبی ببینید ، که Balıkesir و Bursa نمونه های اصلی آن هستند. پنیر Mihaliç یا پنیر Kelle که گاهی اوقات شناخته می شود ، شاید بیشتر با پنیر پارمزان مقایسه شود زیرا معمولاً از شیر گوسفند غیر پاستوریزه تهیه می شود و قبل از سفت شدن و خشک شدن در آب نمک ذخیره می شود.
همچنین می توان دریافت که از شیر بز یا شیر گاو تهیه شده است ، گرچه شیر گوسفند از نظر فنی سنتی ترین است. به دلیل طعم شور و قوی ، اغلب برای رنده کردن غذاها مانند سالاد یا غذاهای پخته به همان شیوه ای که از پارمزان استفاده می شود استفاده می شود. اما همچنین یک غذای جانبی یا مزه عالی – مانند تقریباً همه پنیرهای ترکی – تهیه می کند .
پنیر لور
لور یک پنیر خرد شده و نسبتاً بدون نمک است که در شیرینی ها فوق العاده خوب است ، اگرچه در هنگام صبحانه نیز سرو می شود یا می توان آن را با ادویه جات ترشی جات و گیاهان مخلوط کرد و به عنوان یک وعده برای شام خورد.
از آنجا که نسبتاً بی نمک است ، گاهی اوقات برای دسرها نیز استفاده می شود ، اگرچه طبیعت ترد آن پنیرهای دیگر را کمی متداول می کند. رنگ آن سفید است و طعم آن شاید شبیه پنیر ریکوتا یا پنیر لپه باشد که در خارج از ترکیه کمی رایج تر است.
پنیر برگاما گوسفند تولوم ازمیر
پنیر تولوم بسیار رایج است و یکی از خامه ای ترین پنیرهای ترکیه ای است. آنها دارای رطوبت بالایی هستند که کاملاً در هر ظرفی ذوب می شوند و ماندگاری طولانی آنها نیز به این معنی است که Tulum تقریباً برای مخلوط کردن در هر غذای اصلی مناسب است.
با این حال ، مانند همه پنیرهای ترکی ، آنها در درجه اول به تنهایی یا در وعده صبحانه یا به عنوان یک غده در شام مصرف می شوند و برگاما تولوم نیز از این قاعده مستثنی نیست. Tulum به خودی خود به معنی “پوست گوسفند” یا “پوست” است ، اگرچه tulum اغلب با مخلوطی از شیر گوسفند و شیر گاو تهیه می شود.
تولوم کاملاً با کره تازه ، گردو و نان گرم تازه پخته شده ترکی همراه است ، شاید در ماه رمضان.
تولوم ازمیر مانند برگاما تولوم در آب نمک نگهداری می شود که به آن قوام قوی تر و طعم غنی تری می بخشد. این یک پنیر بالغ است و معمولاً به مدت حداقل 3 تا 6 ماه می مانند ، اگرچه تقریباً در هر منطقه ای از ترکیه انواع تومول های خاص خود را تولید می کند و هرکدام نت ها و طعم های مخصوص خود را دارند.