شرک یکی از پنج نویسنده فهرست نهایی نامزدهای دریافت جایزه گیلبر بود. با رای داوران، او چهار رقیب زیر را پشت سر گذاشت:
«جنگ ارزان: نبرد برای بحرانیترین فناوری جهان» نوشته کریس میلر (استادیار تاریخ بینالملل در دانشکده حقوق و دیپلماسی دانشگاه تافتس)
«انقلاب و دیکتاتوری: ریشههای خشونتآمیز اقتدارگرایی» نوشته استفان لویتسکی و لوکان وی (استیون لویتسکی، استاد مطالعات آمریکای لاتین و مدیر مرکز مطالعات آمریکای لاتین در دانشگاه هاروارد/ لوکان وی، استاد علوم سیاسی دانشگاه تورنتو)
«تعظیم در برابر اتوپیا: تاریخ اقتصادی قرن بیستم» نوشته جی. بردفورد دلانگ (مورخ اقتصادی و استاد اقتصاد سیاسی دانشگاه کالیفرنیا)
«چرخش دیکتاتورها: چهره در حال تغییر استبداد در قرن بیست و یکم» اثر سرگئی گوریف و دانیل تریزمن (گریف، استاد اقتصاد دانشگاه پاریس و اقتصاددان ارشد سابق بانک اروپایی بازسازی و توسعه/ تریزمن، استاد علوم سیاسی دانشگاه کالیفرنیا)
سوزان ال شیرک، برنده امسال جایزه گیلبر، یکی از مهمترین پژوهشگران معاصر در حوزه روابط آمریکا و چین و سیاست چین در آمریکاست. از دیگر کتابهای او میتوان به «چین، ابرقدرت شکننده: چگونه سیاست داخلی چین میتواند خیزش صلحآمیز آن را از مسیر خارج کند»، «چگونه چین درهای خود را باز کرد: موفقیت سیاسی اصلاحات تجارت خارجی و سرمایهگذاری»، «منطق سیاسی اصلاحات اقتصادی در چین»، «چالش چین و ژاپن: سیاست و توسعه در شرق آسیا» و «رفقای رقیب» اشاره کرد.
جایزه لیونل گیلبر، از سال 1989به یاد دیپلمات کانادایی به این نام و از سوی دانشکده امور جهانی و سیاست عمومی دانشگاه مانک در تورنتو راهاندازی شده و هر سال به کتاب برگزیده در موضوع مسائل بینالملل که به زبان انگلیسی منتشر شده، داده میشود. ارزش این جایزه پنج هزار دلار است.