ازدواج کردن در سن بالا به خصوص بعد از ۳۵ سالگی معمولا سخت و همراه با وسواس خواهد بود. چرا خانم ها و آقایان بعد از ۳۵ سالگی، ازدواج کردن را یک پروسه بسیار سخت می دانند؟ سن طلایی ازدواج معمولا در دهه ۲۰ سالگی تا قبل از ۳۵ سالگی است.
ازدواج کردن در سن بالا به خصوص بعد از 35 سالگی معمولا سخت و همراه با وسواس خواهد بود. چرا خانم ها و آقایان بعد از 35 سالگی، ازدواج کردن را یک پروسه بسیار سخت می دانند؟ سن طلایی ازدواج معمولا در دهه 20 سالگی تا قبل از 35 سالگی است. در حالی که در اوضاع فعلی جامعه، سن ازدواج بالاتر رفته و بیشتر جوانان تا 40 سالگی هم همچنان مجرد هستند. البته جواب به این که چرا در ازدواج سخت گیری می کنند هنوز هم دلیل منطقی و مشخصی ندارد. اما چیزی که معلوم بوده، حساس شدن و عوض شدن معیاها برای زندگی متهالی است.
-
کم شدن شور و هیجان و عاطفه
تحقیقاتی که در دانشگاه های آلمان انجام شده است نشان می دهد که افراد با بالا رفتن سنشان، میزان شور و هیجان و عاطفه آن ها به مراتب کمتر می شود. این مدل افراد بعد از گذراندن دهه 30، معمولا شفتگی یا وابستگی های یهویی و آنی را کنار می گذارند و از تب و تاب شیطنت های نوجوانی و جوانی می افتند. آن ها دیگر عجولانه و بی هوا به انتخاب افراد نمی پردازند. مخصوصا زنان از سن 35 سال به بعد، برای پیدا کردن شریک زندگی که خوب بتواند مطابق سلیقه آن ها رفتار کند، سختگیرتر می شوند.
-
اشتغال زنان و مستقل شدن آن ها
بیشتر از مردان، زنان در سن بالا در انتخاب خود سختگیر و بسیار محتاط عمل می کنند. آن ها با توجه به حضور پررنگ خود در جامعه و برخورداری از حمایت اجتماعی و فرهنگی و همچنین خانواده ها، دیگر احتیاجی به ازدواج نمی بینند. بلکه خودشان زندگی مستقلی دارند و ترجیح می دهند تنها یا با خانواده زندگی کنند تا این که خود را درگیر زندگی متاهلی کنند. دخترانی که شاغل باشند، خواستگاران بیشتری درند. به همین خاطر می توانند در سن بالا هم شانس خود را امتحان کنند. به همین دلیل بیشتر منتظر می مانند تا فرد ایده آل خود را پیدا کنند.
ایلنا