کباب سبزیجات مراکشی یک کباب خوش رنگ و ظاهر است که میتواند به تنهایی هوس هر گیاهخواری نسبت به کباب را برآورده کند. این کباب در یک سس مخصوص مزه دار شده که آن را حسابی آبدار و خوشمزه کرده است. این غذا در واقع یک غذای مدیترانهای است که جزو رژیمهایی است که برای پیشگیری از آلزایمر و همه مشکلات قلبی توصیه میشود.
کباب سبزیجات خودش به تنهایی یک غذای عالی نه تنها برای همه گیاهخوران است بلکه هر کسی که به خوردن کباب علاقه دارد نیز از آن لذت میبرد. اگر به طبخ کباب سبزیجات مراکشی علاقه مند هستید دستورالعمل آن را در زیر بخوانید.
کباب سبزیجات مراکشی (کباب سیخی روی گریل)
۲ عدد کدو مسمایی (زرد یا سبز یا ترکیبی از هر دو)، آنها را به حلقههایی با قطر ۱/۳ اینچ خرد کنید
۲ عدد فلفل دلمهای متوسط، به قطعات یک اینچی خرد کنید
۱ عدد پیاز قرمز یا پیاز شیرین، آنها را به قطعات یک اینچی خرد کنید
نیم کیلو قارچ دکمهای، شسته و خشک شده روی حوله کاغذی
۱۰ عدد سیخ چوبی بزرگ (حداقل ۳۰ دقیقه در آب خیسانده شود)
مواد لازم برای سس جهت مزه دار کردن سبزیجات
۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۴ قاشق غذاخوری آب لیموی تازه
۳ حبه سیر درشت
۱ قاشق چایخوری پودر تخم گشنیز
۱/۴ قاشق چایخوری پودر زیره
۱ قاشق چایخوری پودر پاپریکای شیرین
۱/۸ قاشق چایخوری پودر چیلی
۱/۲ قاشق غذاخوری نمک
۱/۲ قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه
نصف یک دسته جعفری تازه
نصف یک دسته گشنیز تازه
طرز تهیه سس کباب سبزیجات
- همه مواد به جز گشنیز وجعفری و سبزیجات را در غذاساز بریزید. حدود ۵ تا ۷ دقیقه مواد این سس را در غذاساز خرد و مخلوط کنید.
- بعد گشنیز و جعفری را به مواد اضافه کنید تا زمانی که جعفری و گشنیز خرد کرده به نظر برسند (اگر در سس به حالت پوره در نیایند سبزیجات شما ظاهر زیباتری خواهند داشت).
آماده کردن سبزیجات و سیخ زدن سبزیجات
- همه سبزیجات را بشویید، خشک کنید و همه آنها را قطعه قطعه کنید (به صورتی که در بخش مواد لازم گفته شد)، سپس آنها را به یک کاسه بزرگ انتقال دهید و یا آنها را در یک کیسه زیپ لاک بزرگ بریزید.
- مواد سس را روی سبزیجات بریزید و آنها را بهم بزنید تا ترکیب شوند و سبزیجات به صورت یکدست با سس پوشانده شوند. سبزیجات را به همراه سس به مدت ۴ ساعت در یخچال بگذارید.
- گریل را از قبل گرم کنید. (شما میتوانید از منقل هم استفاده کنید اما بهتر است که یک صفحه مشبک روی آن بگذارید تا سبزیجات شما مستقیما با آتش در ارتباط نباشند و با آتش مستقیم قدری فاصله داشته باشند). سبزیجات را روی سیخهای مرطوب به کباب بکشید به طوری که سبزیجات با همدیگر در تماس باشند البته نیازی به چسبیدن و کیپ کردن آنها نیست.
- از یک برس برای روغنی کردن گریل استفاده کنید (این کار از چسبیدن کبابها به صفحه گریل جلوگیری میکند). آنها را روی حرارت متوسط رو به پایین گریل، کباب کنید. برای اینکه خوب کباب شوند باید هر چند دقیقه یکبار آنها را بچرخانید. آنها را تا زمانی که نرم شوند، گریل کنید (حدود ۱۵ دقیقه).
شما میتوانید این کباب را به عنوان همراه کباب مرغ یا به همراه برنج سفید سرو کنید.