صاحب اولیهی این عمارت باشکوه «میرزامحمود» وزیر ابنیه و علوم دورهی محمدشاه و ناصرالدینشاه بوده است؛ دو دختر او به نامهای «فخرالملوک» و «نیرالملوک» در همین خانه بزرگ میشوند و «فخرالملوک» بعد از ازدواجش با روحانی به نام جعفر خدیور محسنی اراکی همینجا میماند و پسرش محمد رضا نیز که بعدها پزشک جراح مغز میشود کنار پدر مادرش در این عمارت میماند و سپس راهی آمریکا میشود و بعد هم «فخرالملوک» و همسرش از دنیا میروند؛ همین میشود که این خانه متروکه میشود و در معرض خرابی قرار میگیرد تا اینکه سال ۱۳۷۴ این عمارت که دیگر به ورثه تقسیم شده بود و تنها قسمتی از آن باقی مانده بود توسط خانم«بهرهمند» خریداری میشود و از آنجایی که او علاقهی زیادی به آثار ملی داشتند در سال ۸۸ این ساختمان را در فهرست آثارملی ثبت میکنند و تازه مرمت و بازسازی آن آغاز میگردد و با خوشسلیقگی صاحب این خانه در سال ۱۳۹۱ تبدیل به رستورانی تاریخی و سنتی میشود.
عمارت نمایی قرینه دارد و فضای داخلی آن از تزئینات گچبری و آیینهکاری زیبایی برخوردار است. داشتن خرپای چوبی از دیگر ویژگیهای آن است.
ساختمان رستوران سنتی نان و نمک از قسمتهایی همچون اتاق شاه نشین، اتاق گوشواره، پشت بام، مهتابی، سرداب و یک حیاط کوچک همراه با حوض فوارهدار آبی زرنگاری تشکیل شده که زیبایی آن را دوچندان کرده و از این لحاظ فضای متفاوت و منحصر به فردی را برای کسانی که به این رستوران میروند ایجاد کرده است.
آدرس: میدان بهارستان، خیابان مصطفیخمینی، پایینتر از چهار راه سرچشمه، کوچه نصرالهی، کوچه جاویدی، پلاک ۱۱۴